Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Potaé header – Hallo Franchise

Nieuwe franchiseformule: Potaé

Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Het Turkse gerecht kumpir is een uniek product en door franchiseformule Potaé geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Franchiseformule Potaé

Het familiebedrijf King Kumpir is in 2004 opgericht in Amsterdam. De familie heeft meerdere ondernemingen opgericht in de foodbranche met verschillende wereldkeukens. De laatste jaren zijn deze bedrijven gefaseerd verkocht, omdat King Kumpir zich volledig wil focussen op een toekomst met gezond en vegetarisch eten. Begin 2020 presenteerde King Kumpir daarom het vernieuwde concept Potaé.

Alle ingrediënten zijn vers en er worden geen kleur- en smaakstoffen gebruikt. Je kiest je eigen toppings en ziet live dat het product op ambachtelijke wijze voor je bereid wordt. In basis is de Kumpir vegetarisch en sluit hierbij aan bij een grote groep Nederlanders die steeds vaker bewust kiezen voor een dag zonder vlees, vis of kip. Voor niet-vegetariërs zijn er ook voldoende keuzes waarbij – net als bij de overige ingrediënten – de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Dat is wat Potaé (King Kumpir) betreft, de nieuwe keuken.

Franchise bij Potaé

Als ondernemer bij Potaé geloof je in een toekomst met gezond en vegetarisch eten. Uiteraard ben je een fan van de Kumpir en een echte food-fanatiekeling. Passie voor verantwoord eten is het allerbelangrijkste startpunt om Potaé groot in Nederland te maken.

Het concept, de processen en werkwijzen zijn uitgewerkt, getest en gefinetuned op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Potaé heeft een solide franchise-concept neergezet. Voordat je start, maar ook daarna, ontvang je hands-on ondersteuning. Online en offline zorgt Potaé voor de juiste presentatie van het concept. Zij kijken naar jouw locatie, wat de doelgroepen zijn, welke lokale mogelijkheden er liggen en hoe ze hier beste op in kunnen spelen. Samen met gepassioneerde franchisenemers willen zij in elke grote stad een Potaé vestigingen openen!

Word jij franchisenemer bij Potaé?

Heb jij interesse in franchisen bij Potaé en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam