Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (27)

Anne&Max heeft een nieuwe vestiging in Utrecht

De koffiezaak Anne&Max heeft een derde vestiging geopend in de woontoren De Syp in Utrecht. De franchiseformule, die ook te vinden is in andere steden, zat ook al aan de Donkere Gaard en aan de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht.

Over Anne&Max

Al vroeg in de morgen is er een drukte van belang bij Anne&Max. Het brood, de croissants en de scones worden afgebakken. De dagelijks geleverde ingrediënten worden gesneden of verwerkt tot heerlijke sappen. Er wordt frisse ijsthee gemaakt en de koffie wordt uitgebreid getest op smaak en contrast om de lekkerste espresso en cappuccino te kunnen maken. Elke dag weer en elke dag vers!

Al meer dan 15 jaar is Anne&Max een huiskamer in de stad en al 15 jaar doen zij dat aan de hand van de waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets niet aan die norm voldoet… doen zij het niet. Daarom hebben zij al 15 jaar veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct-trade, labelrouge of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal.

Nieuwe vestiging Utrecht

De koffiezaak Anne&Max heeft een derde vestiging geopend in de woontoren De Syp in Utrecht. Anne&Max wil een ‘huiskamer in de stad’ zijn, vanaf 30 maart dus ook voor de bewoners van de woontoren De Syp. In de nieuwe vestiging is een breed assortiment van onder meer huisgemaakte ijsthee, sandwiches, wijnen en koffies te vinden. De koffiezaak viert de opening van hun derde Utrechtse vestiging met een tweetal acties: gasten die Anne of Max heten kunnen van 30 maart tot en met 28 april gratis een kop koffie of thee komen halen, en de tien mensen die van 30 maart tot 28 april als eerste binnenkomen krijgen een herbruikbare beker cadeau.

Open jij de volgende Anne&Max vestiging?

Heb jij interesse in franchisen bij Anne&Max en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam