Vleeschmeester vestiging Gemert is geopend
Vleeschmeester staat bekend om het beste vlees, uitstekende service en een enorme passie voor het slagersvak. Dit is ook iets wat je terugziet in alle vestigingen van Vleeschmeester. De succesvolle formule Vleeschmeester heeft een nieuwe vestiging geopend in Gemert. De opening wordt gevierd met de feestelijke aanbiedingen.
Over Vleeschmeester
Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Zij doen geen concessies aan kwaliteit en versheid. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Nagenoeg al hun vleeswaren komen uit hun eigen ambachtelijke worstmakerij. Hier worden de vleeswaren en de streekproducten volgens Vleeschmeester’s eigen recepturen gemaakt. Vleeschmeester worstmakerij werkt met sterk gereduceerd zoutgebruik en een beperkte toevoeging van smaakversterkers. Vleeschmeester verkoopt uitsluitend gecertificeerde en originele merken.
Nieuwe vestiging Vleeschmeester
Vleeschmeester is een groeiende organisatie. De komende jaren zitten zij niet stil en houden zij zich bezig met het uitbreiden van de formule. Daarom is Vleeschmeester op zoek naar ondernemers die dezelfde passie voor vlees en kwaliteit delen. Door het nieuwe format van Vleeschmeester hoef je geen slager te zijn als franchisenemer. Vleeschmeester heeft in totaal 9 vestigingen in Nederland. Onlangs is de vestiging van Vleeschmeester in Gemert geopend.