Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (23)

Nieuwe franchisenemer FEBO – Beverwijk

De bestaande FEBO locatie in Beverwijk heeft Wahid overgenomen van John Groenland. Wahid ziet veel potentie in de vestiging en heeft er ontzettend veel zin in.

Wahid zijn verhaal

Wahid (31) was al langer bekend met de FEBO-formule, hij heeft eerder al 2 jaar in een vestiging gewerkt. Hij is enthousiast over de eerste weken als ondernemer: “Ik heb altijd al een passie gehad voor ondernemen en ik ben in 2018 voor het eerst in aanmerking gekomen met FEBO. Voornamelijk door te helpen bij vrienden en dat vond ik ontzettend leuk. Het afgelopen jaar ben ik gericht gaan zoeken naar een locatie voor mijzelf en toen kwam FEBO Beverwijk op mijn pad. Ik zie hier enorm veel potentie in en de eerste weken bewijzen dat ook. Het doel is om deze winkel nog beter bereikbaar te maken voor de klant, zowel met openingstijden als met bezorgopties. Daarnaast hoop ik de klanten nog beter te bereiken door meer te doen met social media en het netwerk wat ik hier heb opgebouwd. Ik heb er ontzettend veel zin in!’’

Over FEBO

Bij FEBO kan je genieten van overheerlijke kroketten, frites, burgers, kaassoufflé, frikandel en veel meer. Alle snacks worden volgens eigen recept iedere ochtend vers bereid en liggen diezelfde dag nog in de vestigingen. Bij FEBO kan je terecht voor kwalitatief hoogwaardige snacks. Ze gebruiken sinds het begin ingrediënten van lokale leveranciers; kwaliteit staat voorop en zij doen hieraan geen concessies.

Wil jij deel uitmaken van de FEBO familie?

Heb jij interesse in ondernemen bij FEBO en zou je meer willen weten over de franchisemogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam