Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Ekmekci header – Hallo Franchise

Nieuwe franchiseformule: Ekmekci

Ekmekci is een restaurant waarin alle culturen zich thuis voelen en waar iedereen kan genieten van lekker Turks eten. Ekmekci nodigt je uit om te eten en je wensen te delen. Raak in gesprek en leer van andere mensen door je eigen keuzes aan te vullen met de ideeën van anderen. Ekmekci biedt daar graag de ruimte voor.

Identiteit van Ekmekci

Ekmekci serveert unieke gerechten in een inspirerende omgeving op high-traffic locaties. Een volwaardig ontbijt met de familie, een lunchoverleg met je collega’s, een diner met vrienden of even iets heerlijks voor onderweg. De menukaart is zo ingericht en modulair gemaakt dat het eten voor iedereen aantrekkelijk is. Of je nu vegetarisch, veganistisch, kosher of halal wilt eten, het kan allemaal op eigen wens of smaak. Deze aanpak haakt aan op de ‘custom made’ trend terwijl het tegelijk ecologisch is, want er wordt zo goed als niets weggegooid. Ekmekci heeft ervoor gekozen om te werken met één centrale eigen groothandel vanwaaruit alle vestigingen worden bediend. Hierdoor kan overal dezelfde kwaliteit worden geboden.

Franchisen bij Ekmekci

Met dit unieke concept wil Ekmekci franchisenemers helpen bij het succesvol exploiteren van hun eigen restaurant. Ekmekci is verantwoordelijk voor het ontwerpen en verder ontwikkelen van de franchiseformule, en voor het inrichten van de franchiseorganisatie. De ondersteuning vanuit Ekmekci bestaat onder meer uit opleiding & training, assortimentssamenstelling, administratie, automatisering, inkoop, marketing, beheer & controle en bedrijfsbegeleiding & advies. Deze uitgebreide ondersteuning van het Ekmekci-concept stelt jou als franchisenemer in staat je vestiging optimaal te laten draaien en de medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren.

Word jij franchisenemer bij Ekmekci?

Heb jij interesse in franchisen bij Ekmekci en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam