Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Fat Phill’s header- Hallo Franchise

Fat Phill’s opent binnenkort nieuwe vestiging

Fat Phill’s is een Amerikaans concept en staat bekend om hun gerechten gemaakt van verse producten. Deze succesvolle franchiseformule gaat binnenkort een nieuwe vestiging openen.

Over de Fat Phill’s formule

Het concept van Fat Phill’s is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken. De oprichter van Fat Phill’s heeft tijdens zijn reis in Amerika verschillende deli’s en burgertenten bezocht. Tijdens dit bezoek zag hij veel gerechten en producten die in Nederland niet te krijgen zijn. Toen ontstond het idee om een echte Amerikaanse burgerrestaurant te beginnen in Nederland. Bij Fat Phill’s is ingespeeld op de Amerikaanse markt door een menu te maken dat daar op is gebaseerd. Op het menu van Fat Phill’s staan originele, Amerikaanse gerechten gemaakt met onder andere heerlijk vlees met veel natuurlijke smaken. Naast diverse heerlijke burgers wordt het assortiment aangevuld met onder andere cheesy frites, sandwiches, verschillende heerlijke bijgerechten en milkshakes.

Nieuwe vestiging Fat Phill’s

Franchisenemer Stijn is een ondernemend persoon en heeft altijd de ambitie gehad om een eigen horeca-onderneming te starten. Een hamburgerrestaurant is tijdloos en breed toegankelijk. Zijn eerste burgerervaring met Fat Phills was ‘fat’ en werelds qua smaak. Fat Phill’s is gevestigd in Amsterdam, Almere en Den Haag. Binnenkort opent ondernemer Stijn zijn nieuwe Fat Phill’s vestiging in The Westfield Mall of the Netherlands, in Leidschendam. Deze zal in midden juni geopend worden. Naar verwachting zullen naast Leidschendam dit jaar ook vestigingen in Rotterdam en Eindhoven worden geopend.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam