Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Ekmekci

Ekmekci begint groeipad met nieuwe vestigingen in Den Haag en Amsterdam

Na restaurants in Rotterdam en Eindhoven opent Ekmekci in korte tijd twee nieuwe vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Ekmekci is een fast casual dagrestaurant voor ontbijt, lunch en een snelle avondmaaltijd. Het concept met unieke gerechten, sfeervolle inrichting en verse ingrediënten slaat aan bij het publiek. Oprichter Murat Cifci: “Wij zijn zeer tevreden met de toestroom van nieuwe franchisenemers. Dat schept veel groeikansen voor 2022.”

Over Ekmekci

Bij Ekmekci worden overheerlijke, verse gerechten geserveerd op absolute A-locaties. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer, zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

Unieke gerechten

Ekmekci werkt met eigen originele recepten, zoals hero-product ‘de gozleme’ (gevulde platbrood). Of gepofte aardappelen gevuld met zelf te kiezen ingrediënten, zoals groenten, piri piri kip en jalapenos. De grote variëteit aan maaltijdsalades, limonades met vers fruit, zoetigheid en koffie en thee zijn verrassend en populair. De gerechten van Ekmekci zijn huisgemaakt met kwalitatieve ingrediënten. Vers, puur en smaakvol. En dat proef je! Alle maaltijden worden in de open keuken klaargemaakt: transparantie alom.

Het concept is dusdanig geoptimaliseerd dat dit niveau van versheid in combinatie met de grote diversiteit op de kaart nergens anders zo betaalbaar is als bij Ekmekci.

Nieuwe vestigingen Ekmekci

Ekmekci is een trekpleister, niet alleen voor winkelend publiek of reizigers, maar ook voor buurtbewoners. De vestigingen van Ekmekci zijn gevestigd op A-locaties en weten die omgeving een nieuwe impuls te geven. Zo ook de nieuwe vestiging die eind november in Den Haag aan de Gravenstraat is geopend. De vestiging ligt midden in het centrum van Den Haag. Ekmekci is aan het uitbreiden en opent deze week een nieuwe vestiging op het Bos en Lommerplein.

Veel groeikansen

Murat Cifci: “Wij zijn zeer tevreden met de toestroom van nieuwe franchisenemers. Dat schept veel groeikansen voor 2022”. Aldus de oprichter. “Wij zien franchisenemers als groeipartners. Er zijn namelijk nog veel mogelijkheden voor ons concept in verschillende steden in Nederland. Met mijn compagnon maken wij zelf persoonlijk kennis met elke franchise kandidaat en kijken wij of we als ondernemers elkaar weten te vinden en inspireren. Het is ook heel gaaf om te zien dat dit mensen zijn die uit hele uiteenlopende sectoren komen. Dat geeft ons enorm veel energie.”

Open jij de volgende Ekmekci vestiging?

Is het hebben van een eigen Ekmekci jouw ambitie en spreekt het concept van Ekmekci jou aan? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen Ekmekci jouw ambitie en spreekt het concept van Ekmekci jou aan?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!