Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Meat This opent binnenkort een nieuwe vestiging in Aalsmeer – Hallo Franchise

Meat This opent binnenkort een nieuwe vestiging in Aalsmeer

Overheerlijke vleesgerechten waar je niet van af kan blijven. Meat This is een delivery/take-away formule die klanten alleen maar het beste wil serveren, en dat voor een scherpe prijs.

Nieuwe vestiging Meat This

Franchisenemer Luuk van Delden heeft zijn nieuwe vestiging geopend op 1 maart 2022 de nieuwe Meat This vestiging in Aalsmeer. Na een aantal jaar horeca ervaring bij Meat This Haarlem was de verlangen naar een eigen vestiging heel sterk geworden. Binnenkort start Luuk van Delden als ondernemer bij de 3e Meat This vestiging. De franchiseformule staat in het bijzonder bekend om de overheerlijke spareribs en andere gerechten zoals wraps, saté, hamburgers, kipgerechten en salades om van te genieten. Meat This bezorgt snel het eten bij de klanten, dit komt onder andere door de snelle bereidingswijze van hun gerechten. Zij willen klanten goede kwalitatieve gerechten aanbieden voor een betaalbare prijs.

Meat This als franchisegever

Meat This is een full-service franchiseformule. Dit betekent dat zaken zoals het assortiment, inrichting, uitstraling en marketing van de formule centraal worden bepaald. Dit zorgt ervoor dat de vestigingen en producten herkenbaar zijn voor de gast en dat de gast zich vertrouwd voelt. Er is uiteraard ook ruimte voor inspraak. Door samen te werken met ambitieuze ondernemers combineren zij de beste eigenschappen van het concept met lokaal ondernemerschap. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen wil Meat This zoveel mogelijk controle en inzicht hebben in alle stappen wat betreft het productie en bereidingsproces. Hierbij is het van belang dat de ingrediënten waar Meat This mee werkt vers geleverd worden aan alle vestigingen. Met de 3e vestiging in aantocht wil de afhaal- en bezorgformule groeien en uitbreiden door heel Nederland middels franchise.

Open jij de volgende Meat This vestiging?

Spreekt het concept van Meat This jou aan en wil jij net als Luuk van Delden jouw eigen vestiging openen. De franchiseformule biedt volop ondernemingskansen aan! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam