Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (28)

Cafecito opent nieuwe vestiging op De Meent

De Meent heeft er sinds een aantal weken een gloednieuwe hotspot bij, namelijk Cafecito op nummer 52. Rotterdamse eigenaar Brian Oldenstam (39) en zijn barista’s verwelkomen je met een grote glimlach, en natuurlijk een perfect bakkie pleur.

De Meent de tempel voor koffie!

De gezellige barista’s Tasos en Nik zijn de hele dag druk met het zetten van perfecte kopjes koffie. Want dat is waar het allemaal om draait in deze zaak. Brian: “Zie het als een soort tempel voor koffie. Onze barista’s zijn hier de hele dag bezig met afstellen, want goede koffie is a lot of science.”

Over Cafecito

Koffiebar Cafecito staat voor vakmanschap en overziet met zorg het hele productieproces van de lekkerste koffie. Van de selectie van de bonen met de hoogste kwaliteit, tot het traditioneel branden ervan. Cafecito staat met zijn koffiebranders voor passie, ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Als koffiebranders zijn zij van mening dat we door terug te gaan naar de basis, koffie kunnen serveren zoals het hoort. Zoals het ooit bedoeld was.

Wil jij ook deel uitmaken van de Cafecito familie?

Heb jij interesse in ondernemen bij Cafecito en zou je meer willen weten over de franchisemogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam